Handelsbanken er ny sponsor for Strindheim IL Friidrett

Det er framforhandlet ny sponsoravtale med Handelsbanken,

Handelsbanken er en fullservice bank for private og bedrifter. Ole-Martin Smedseng som leder kontoret ved Leangen forteller at de jobber for å gi gode kunder en enkel økonomisk hverdag og personlig service de ikke får andre steder. Fornøyde kunder er bankens store mål. Ifølge EPSI har Handelsbanken nettopp det, Norges mest fornøyde privat- og bedriftskunder (2017)! Handelsbanken kan kontaktes på 72810410, eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eveentuelt direkte til Smedseng på 99507500, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For oss i Strindheim IL Friidrett innebærer dette et romsligere budsjett, men også noen forpliktelser som vi må ta vare på. 

Avtalen innebærer at Handelsbanken får profilerer seg på våre 2 arrangementer; Holmenkollstafetten og St Olavsloppet, samt når NM terrengløp arrangeres i høst.
Gjennom denne avtalen ønsker selvfølgelig Handelsbanken å få flere kunder, og styret håper på et godt engasjement slik at banken kan få komme i kontakt med flest mulig. Dette kommer vi tilbake til.

Vi får det litt travelt med å legge til rette opp imot vårt første arrangement, men det skal vi takle. Trykt logo på klubbdrakt, samt koordinering av sponsormøte ifm. Holmenkollstafetten er første post på programmet.
Trenere og ledelse tar tak i dette arbeidet allerede denne uka.

Vi ønsker hverandre lykke til med sesongen!