Ikke vær gratispassasjer

Alle som deltar i Strindheim Friidretts treningsgrupper skal (1) være medlem i Strindheim IL og (2) være registrert i friidrettsavdelingen og ha betalt aktivitetsavgift.

Medlemskap: Nye medlemmer i Strindheim IL kan registreres på idrettslagets medlemsside der du også finner informasjon om satser og rabatter. Dette er samme medlemskap som i fotball, håndball og ski. De som allerede er registrert gjennom en annen avdeling eller i 2016 trenger ikke å gjøre dette på nytt.

Registrering i friidrettsavdelingen:  Registrering i friidrettsavdelingen gjøres på denne nettsiden. Informasjon om satser i de ulike treningsgruppene og rabattordninger finner du på aktivitetsavgift-siden. De som har startet i sommer kan bruke rabattkoden GACJPU og vil da kun betale halv aktivitetsavgift for resten av året.

Hvis du lurer på om du allerede har betalt registreringsavgift kan du sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så vil vi sjekke status. Vi ønsker at alle skal kunne være med på friidrett og vil tilby gratis deltakelse for de som trenger det. Ta i så fall kontakt med leder i Strindheim IL friidrett (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 958 46 815).