Utøverregistrering og aktivitetsavgift

Alle som trener i Strindheim IL Friidretts treningsgrupper eller konkurrerer i friidrett for Strindheim IL skal:

  1. Være medlem i Strindheim IL, se Medlem i Strindheim IL for mer informasjon og innmeldingslenke til idrettslagets medlemsregistrering.
  2. Være registrert i friidrettsavdelingen og betale aktivitetsavgift for aktuell gruppe. Se Aktivitetsavgift for mer informasjon. Registrering gjøres i registreringsskjemaet. De som har begynt i juni eller senere kan bruke rabattkoden RUXOHQ (se etter knappen med "Velg Rabatt", den kommer opp underveis i registreringen) og betale 50 % av årsavgiften.

Det kan gjøres unntak for betaling av aktivitetsavgift hvis det foreligger gode grunner for det. Ta det i så fall opp med treneren i aktuell gruppe eller send e-post til friidrettsavdelingens leder (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Utøverregistrering og aktivitetsavgift er viktig for å kunne opprettholde kvalitet og omfang på aktivitetene i friidrettsavdelingen, og for at vi skal få de offentlige tilskuddene som vi har krav på (ut fra antall registrerte utøvere). Vi håper de som ennå ikke har betalt for 2016 vil gjøre det så snart som mulig og uten at vi trenger å bruke tid og ressurser på purring.