Menn - Junior og Senior

Gruppe Menn - Junior og Senior - Distanseløping

I denne gruppa satses det på distanser fra 800m til maraton.

Totalt kan vi telle over 30 gutter/menn som har muligheten til å representere Strindheim i stafetter og individuelle konkurranser.

På trening er det som regel 8-10 utøvere, og det er rom for alle som har litt ambisjoner om å prestere i distanseløping.

Lagmessig har vi to store begivenheter pr år, Holmenkollstafetten og St-Olavsloppet. Disse er høyt prioritert, fordi de er viktige og kjærkomne avvekslinger i en individuell idrett. Disse to stafettene styrker samholdet og miljøet, noe vi verdsetter høyt i vår klubb.

Herrelaget konkurrerer i eliteklassen i Holmenkollstafetten, det ble 3.plass i 2017 og 4. plass i 2018, vi sikter mot pallplass igjen i 2019

I St-Olavsloppet mellom Østersund og Trondheim (Evt. motsatt vei) stiller vi med rundt 20 mann som totalt løper over 50 etapper på til sammen 340km. Her har vi meget gode resultater de siste årene. I tillegg til de miljømessige og sosiale gevinstene er dette også svært god trening.

Ellers i året er det fullt fokus på at hver enkelt utøver skal utvikle seg videre som distanseløpere. De aller fleste viser stor fremgang når de begynner å trene med oss, så om du velger Strindheim, gjør du et trygt valg!

Vi deler stort sett all info på Facebook. Ta kontakt med en av oss, så kan vi legge deg til i den gruppa.

Velkommen på trening!

Bjarne Vad Nilsen (Trener siden 2015 og idrettsfysioterapeut) Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf. 908 46 655